RO Study
👤
Metal78
Metal78
09-05-2022
Matematică
a fost răspuns
Acest exercițiu.Vă mulțumesc!
Răspuns :
Augustindevian
Augustindevian
10-05-2022
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 82+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Demonstreaza Într-o Pagina Ca Opera Minciuna Si Adevărul Aparține Speciei Fabula
Va Rog Sa Imi Rezolvati Pagina Va Roggg Multdau Coroana.!textul Este: UNDE AFLAM DE CE ADA ERA PORECLITA ”ALINTATA”
Precizează Câte Un Factor Care Produce Modificări Asupra Fiecărei Geosfere, Precum Şi Modalitatea Prin Care Se Manifestă. 1. Litosfera:. 2. Atmosfera: 3. Hidr
1.0 Echipă Formată Din 6 Muncitori Termină O Lucrare În 16 Zile. Calculați În Câte Zile Se Termină Lucrarea Dacă: A) Mai Vin 2 Muncitori; B) Pleacă 2 Muncitori.
7. Prezintă, În Cel Puțin 30 De Cuvinte, O Legătură Care Se Poate Stabili, La Nivelul Continutului, Între Fragmentul Extras Din Se Poate Retragerea Fără Torte,
3.Precizează Ce Emoții Trăieşte Maratonistul Cănd Află De Povestea Americanului Care Participase La O Cursă De 200 De Kilometri, Justificându-ți Răspunsul Cu O
Невидимый Город Китеж Как Они Спаслись От Разорения
Construiește , În Caiet, Propoziții În Care Cuvintele Date Să Fie, Oe Rând, Verbe Și Substantive.•ar •car •sare •vinVA ROGGG E URGENTT DAU COROANĂ ÎMI TREBUIE
Care Sunt Verbele Din Lecția Spaima Zmeilor A Fost Odată Un Om Și O Femeie Oamenii Tare De Treabă Și Toate Le Ieșeau Bine Și Cu Spor Avea Unsă Și Oamenii Acești
Mă Ajută Cnv Varog?