RO Study
👤
Julietaparjol
Julietaparjol
08-05-2022
Geografie
a fost răspuns
personalitati din malta
Răspuns :
Аноним
Аноним
08-05-2022
Răspuns:
Blanche Huber- prima femeie care a devenit doctor din istoria Maltei
Explicație:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 64+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
5. La O Grădiniță, Copiilor De La Grupa Mică Li Se Împarte O Cutie Cu Bomboane.Dacă Fiecare Copil Ar Primi Câte Două Bomboane, Atunci Ar Rămâne 8 Bom-boane, Iar
Va Rog Sa Îmi Spuneți Dacă Câmpia Olteniei Câmpia Ialomiței Câmpia Baraganului Câmpia Teleormanului Ii Sunt Subdiviziuni Câmpiei Romane
Dau 20 De Puncte Celui Care Imi Face Acest Exercitiu. Este Unul Singur! Dau Coroana, Ma Abonez, Dau 5 Stele Inimioara.
Un Triunghi Are Perimetrul Cu 72 Cm . Aflati Lungimile Laturilor Triunghiului Daca Aceastea Sunt Proportionale Cu Numerele 2,3 Si 4
Analizati Cuvintele Din Urmatoarele Propozitii Si Faceti Schema: Mihai A Citit O Carte Interesanta. Noi Mergem In Parcul Nou. Alina Intelege Lectia Noua. Masina
Bună Ziua! AM NEVOIE SA MA AJUTAȚI LA ACEASTA TEMA E URGENTTTTT DAU COROANA SI 50 PUNCTE ... VA ROGGGGG TRB SA VA UITAȚI LA ACEA IMAGINE SI SA O DESCRIEȚI PRIN
Calculand 2/5 Din 15 Kg Obtinem
Ionel Are 19 Ani. Tatal Sau Are 51 Ani. Cu Cati Ani In Urma Tatal A Fost De 5 Ori Mai Mare Decat Ionel( Metoda Grafica).
Va Roggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggg
Vă Rog Să Îmi Dați Model De Analiză (clasa 4) : Adjectiv, Substantiv, Verb, Pronume, Numeral, Complement, Atribut Repede Va Rog! Multumesc.