RO Study
👤
Mp483175
Mp483175
08-05-2022
Matematică
a fost răspuns
va rog să mă ajutați este urgent
Răspuns :
Erikiulian2010
Erikiulian2010
11-05-2022
Răspuns:
1,28
Explicație pas cu pas:
Te rog dă-mi coroana
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 77+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
PROBLEME DIVERSE 1. Află Câtul Dintre Suma Numerelor 569 342 Şi 330 658 Și Cel Mai Mic Număr Ce Cinci Cifre. :00 01
Dacă Un Corp Coboară Rectiliniu O Pantă, Astfel Încât Modulul Vitezei Corpului Este Constant În Timp, Atunci: A Accelerația Corpului Crește În Timp B Rezultanta
Va Rog Frumos! Rezolvati Astea
Te Rog Ajutati Matematica17. Работайте В Парах! Рассмотрите Графики Функций F И H. Вычислите Значения Функций F N H В Тoчкax С Абсциссой, Равной: -1,5; -1; -0,5
Cine Poate Să Îmi Facă Fișa Asta, Foarte Rapid?? Dau Coroana,
Suma A Trei Numere Este 90. Primul Număr Este Dublul Celui De-al Doilea Şi Încă 5. Al Treilea Număr Este Dublul Primului Număr Şi Încă 5. Aflați Cele Trei Numer
1. XOy, A(-2,4), B(-5,-3). AD ACD Aabcc Aaboo AaBI AC A 1m 1TOE. 101 A) Desen XOy, (1,1).OA,OB,AB. B) Coordonatele Mijlocului Segmentului AB. C) Descompunerea V
Scrie O Compunere De 10 Randuri In Engleza Despre Ce Am Facut In Vacanta De VaraVA ROG REPEDE!!!
2. Formele Articolului Hotărât Diferă În Raport Cu Genul, Cu Numărul Sub- Stantivului Şi Cu Poziția Acestuia În Enunt/propoziţie. Rescrie Articolele Hotărâte At
Identifica 5 Imagini Artistice Din Poezia ,,din Valurile Vremii…” De Mihai Eminescu