RO Study
👤
Ana09bts967t
Ana09bts967t
07-05-2022
Limba română
a fost răspuns
Scrieți o propoziție cu un adverb.
Răspuns :
LEOboss13
LEOboss13
07-05-2022
Răspuns:
El învață bine la română.
Answer Link
Sirbucristiana55
Sirbucristiana55
07-05-2022
Răspuns:
El este bine.
Bine=adverb de mod
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 42+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
"sa Imbolnavit" Sau "s-a Imbolnavit"?
Fie Unghiul Ascuțit ∢ AOB Și Semidreptele [OC Și [OD, Astfel Încât OC ⟂ OA Și OD ⟂ OB, Iar Int(∢AOC) ∩ Int(∢DOB) = Ø. Dacă [OF Este Bisectoarea Unghiului ∢COB,
Test 2,am Nevoie Doar De Cele Incercuite(Dau Coroana La Primul Care Raspunde,inima Si 5 Stele,este Urgent,va Rog)
8. Ordonează Alfabetic Cuvintele Date, Transcriindu-le În Casete, Și Încercuiește Litera Interioară Dupăcare Ai Făcut Ordonarea.• Muzician • Muzicant • Muzicali
Dau Coroana, Va Rog! Urgenttt!
În Figura Alăturată Este Reprezentată O Prismă Triunghiulară Regulată ABCA'B'C’ Cu Latura Bazei AB = 12 Cm Şi Muchia Laterală AA’ =8 Cm . Punctul M Este Mijlocu
O Singura Intrebare Am, Am Rezolvat Corect Exercitiul??? Imi Cerea Solutia Inecuatiei (din Primul Rand).. Va Rog Fiti Sinceri <3 Si Daca Am Gresit Corectati-
Functia Sintactica Si Cazul Substantivului "Cristinei" Din Propozitia "Acestea Sunt Caietele Cristinei." Sunt:A:atribut Substantival, GenitivB:atribut Substanti
Rombul ABCD Din Figura Alăturată Are Diagonalele De Lungimi De 40 De Metri, Respectiv 30 De Metri. Distanță De La Punctul D La Dreapta AB Este Egala Cu: a) 16 M
Dau Coroana!repede Va Rog