RO Study
👤
Wolfy4578
Wolfy4578
05-05-2022
Geografie
a fost răspuns
ce este Brandul de țară al Portugaliei?
Răspuns :
Аноним
Аноним
05-05-2022
Răspuns:
vinul de Porto
Explicație:
Answer Link
Ale8087
Ale8087
05-05-2022
Vinul de Porto ….Acesta este Brandul
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 19+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Alcătuiţi O Ghicitoare Rimata Al Careu Răspuns Sa Fie On Cuvânt Din Câmpul Lexical Al Cuvântului Școală. Repede Va Rog Imi Trebuie Pentru Maine.
Fie Mulțimea A={-2,5,+4,3,-1,0,4,+9} Scrieți Din Mulțimea A Nr Întregi Negative.
Un Muncitor Avea De Efectuat Un Numar De Piese.In Prima Zi A Lucrat 2/6 Din Numarul Pieselor,a Doua Zi 3/6 Din Numarul Lor,iar A Treia Zi A Lucrat Restul de 49
Poate Cineva Sa-mi Explice Si Mie Cum Se Fac Transformariile Cu Unitati De Masura Dar Cele Cu Virgula Va Rog Frumos O Sa Dau Teza Si Nu Prea Am Inteles. Multume
Care Este Perimetrul Unui Dreptunghi Care Are Lungimea De 18 Cm,iar Latimea De 3 Ori Mai Mica?in Doua Rezolvari Doresc
Ana Citeste O Carte De 56 De Pagini In Trei Zile. Sambata A Citit De 4 Ori Mai Mult Decat Vineri Iar Duminica De 2 Ori Mai Putin Decat Sambata. Cate Pagin A Ci
In Triunghiul ABC Se Cunosc AB=√3 Si Unghiurile A=π/3 Si B=π/4.Sa Se Determine Latura AC.
Aerul Din Mingea De Fotbal Este Corp Gazos Cumva
Vreau O Convorbire In Franceza La Telefon
Realizeaza O Reclama Despre Un Produs Traditional Romanesc(eu As Dori Sa Faceti Despre Cozonac Dar Daca Nu Stiti Faceti Despre Ce Vreti Voi).Am Mare Nevoie Pent