RO Study
👤
Naomygirls22
Naomygirls22
08-06-2015
Matematică
a fost răspuns
Teorema sinusului referat
Răspuns :
Ilenutaaa
Ilenutaaa
08-06-2015
Asta e numai teorema : Sinusul masurii unui unghi ascutit al unui triunghi dreptunghic este raportul dintre lungimea catetei opuse acestui unghi si lungimea ipotenuzei . Sper ca te-am ajutat cat de cat :)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 15+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Intr-un Triunghi Dreptunghic Masura Lui A Este De 90 ° , AD Perpendicular Cu BC , D Apartine Lui BC , BD = 1,8 Dm Si AD = 3 Dm . Calculati BD Si BC
Mets Le Dialogue Dans La Bone Ordre Mais Îl Ny A Rien Dans Ton Jardin Et Pour Les Fleurs Du Jardin Ils Sont Dans La Resserre Que Devons-nous Faire Il Faut De
La Temperatura De...............apa Incepe Sa Inghete
In Ce Consta Reforma Fratilor Gracchus
Construieste Propozitii In Care Substantivele Proprii Maria,Carmen,Lili,sa Fie In Cazul Genitiv
Folosind Propietatile De Asociativitate Si Comunitative Rezolvati Cat Mai Simplu :a) 5×4,73×2
De Ce Il Iubeau Elevi Pe Domnu Trandafir
Scriețimi Si Mie, Vă Rog O Compunere Frumoasă Despre Un Fulg De Nea Vă Rog Frumos Îmi Trebuie E Urgenttt Vă Rog Marchez Ca Cel Mai Bun Si Dau Si 20o.
Care Este Personajul Principal Si Personajele Secundare Din Gazometru De Ion Luca Caragiale
Poezia "dorinta"de Mihai Eminescu...imi Trebuie Urgent Sa Explic Acest Epitet"fruntea Alba-n Parul Galban