RO Study
👤
Mariandervici
Mariandervici
05-05-2022
Limba rusă
a fost răspuns
памяти для меня это 10предложени
Răspuns :
Richardpoleac777
Richardpoleac777
05-05-2022
Răspuns:
3y3yyrhehegehejqwqtkf
Explicație:
ey
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 95+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Una Dintre Cauzele Pierderii Auzului Poate Fi Lezarea Melcului Membros, Deoarece .....
1. A) Axa Numerelor Este O Dreaptă b) Desenează O Axă A Numerelor. ...... • Originea Este • Unitatea De Măsură Este c) Oricărui Punct De Pe Axă Îi Corespunde Un
5. Notați Cu A Sau F Următoarele Afirmații. 1. Ferigile Sunt Plante Inferioare Deoarece Nu Au Organe Vegetative Diferențiate Cum Au Gimnospermele. 2. Monocotile
Se Obtin Derivati Halogenati Nesaturati Prin Aditia Unei Molecule De: A. Brom La Vinilacetilena; B. Acid Clorhidric La Vinilacetilena; C. Acid Clohidric La Stir
Se Ard 60g Sulf(S) La Dioxid De Sulf(SO2). Calculati Volumul De Aer Necesar Arderii Sulfului Va Rog Am Nevoie Urgent
Subliniază, În Lista De Mai Jos, Elementele Paraverbale Care Sunt Proprii Personalităţii Ta' Și Scrie-le Pe Graficul Dat. Tonul Vocii: Subțire, Strident, Aspru,
Se Ard 60g Sulf(S) La Dioxid De Sulf(SO2). Calculati Volumul De Aer Necesar Arderii Sulfului Va Rog Am Nevoie Urgent
EX 3 VA ROGGGG ESTE URGENTTTTT
Va Rog Mult Urgent Maxim 30 De Minute, Ex 1 Subiectul 2 Si Ex 1 Subiectul 3
Dau Coroană Oricui Mă Ajută Și Cinci Stele Chiar Dacă Întrebarea Nu A Fost Utilă Sau Nu Ma Ajutat