RO Study
👤
Adiii15
Adiii15
08-06-2015
Matematică
a fost răspuns
formula pentru sinusul unui unghi ?
Răspuns :
Eelenna92
Eelenna92
08-06-2015
Cateta alaturata supra ipotenuza
Answer Link
Allyally
Allyally
08-06-2015
Se numeste
sinus
al unui unghi ascutit dintr-un triunghi dreptunghic raportul dintre cateta opusa unghiului si ipotenuza.
sin=co/ip
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 19+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Alcătuiește Trei Propoziții Cu Subiectul Exprimat Prn Părțle De Vorbire Indicate:a) Substantivb) Pronume
Impartind Numerele 76 Si 102 La Acelasi Numar Natural De Doua Cifre Obtinem Resturile 1 Respectiv 2.Aflati Impartitorul
Un Cioban Are O Turma Cu 170 De Oi Si Miei. Daca 3/5 Dintre Oi Reprezinta 6/7 Din Numarul Mieilor, Cate Animale Sunt De Fiecare Fel?
Vreau Un Text Argumentativ In Care Sa Imi Conving Parintii Sa Ma Lase Sa Merg Intr-o Excursie In care Am Dorit De Mult Sa Merg.De Asemene Sa Existe Si Aspectele
Imi Spuneti Va Rog 5 Propozitii Simple
Pe Un Teren In Forma De Dreptunghi Cu Lungimea De 30 M Si Latimea De 25 M Se Constuieste O Casa Cu Aria Temeliei De 200 Metri Patrati. Aflati Aria Curtii In Jur
Construiti O Propozitie In Care Substantivul Floare La Numarul Plural Sa Aiba F.s. De Atribut Substantival Prepozitional Care Sa Determine Un Numeral.
Buna ! Am Nevoie Si Eu De O Compunere Descriptiva Despre O Apa Curgatoare...Trebuie Sa Evidentiez Frumusetile Acelei Ape.Multumesc Mult!
Un Teren Agricol In Forma De Patrat S _a Incercuit Cu 4 Randuri De Sarma.Terenul Are O Poarta Cu Latimea De 1 Metru. Stiind Ca , S-au Folosit 284 M
Exemple De Substantive In Franceza De Genul Feminin