RO Study
👤
Maria7339
Maria7339
03-05-2022
Matematică
a fost răspuns
Va rogg ajutați-mă la cele doua exerciți
Răspuns :
Hanganutclara3
Hanganutclara3
03-05-2022
Răspuns:
plz dă-mi coroană dacă poți
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 25+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Buna ! Am Si Eu Nevoie De Un Anunț In Engleza Despre Un Eveniment Sportiv ! Ma Puteți Ajuta Va Rog ?
1. A. Scrieţi Ecuaţia Reacţiei Chimice Care Are Loc Între Zinc Şi Acid Clorhidric. 2 Puncteb. Calculaţi Viteza Medie Cu Care Se Consumă Acidul Clorhidric În Rea
Suma A Patru Numere Naturale Consecutive Este 62. Calculati Numerele
O Compunere Despre Un Act Reflex! Dacă Știți,va Rog Să Mă Ajutați! E Important Si Nu Inteleg Lecția! Cu Tot Ce Cuprinde:stimuli...
Realizeaza I Scurta Descriere A Unui Cadrunatural Care Te-a Impresionat, Folosind Mijloacele Artistice Cunscute
Ce Trebuie Sa Fac La Cerinta - Impartiti Textul "Popa Dan" In Momente Ale Subiectului?
Descompuneți În Factori Ireductibili: (4x-5)^2 - 9x^2 Vă Rog Să Posteți Rezolvarea Pas Cu Pas, Mersi
Fie Sirul De Nr Naturale 1, 8, 15, 22,..... A) Completati Sirul Cu Inca Trei Termeni B) Aflati Termenul De Pe Locul 15 C) Calculati Suma Primelor 10
Fie X={3,7,12,17} ;y={3,a,5,b}. Determinati A, B Astfel Incat X Reunit Cu Y ={3,5,7,8,12,17}; X Intersectat Cu Y={3,17}
Scrieti Lui Moș Craciun Un Biletel In Care Sa Folositi Si Cuvintele Explicate La Vocabular: Fritz: Nume German Care Se Citeste Frit migdale: Fructe Ce Samburi D