RO Study
👤
Mateighiorghe0
Mateighiorghe0
08-06-2015
Matematică
a fost răspuns
CE inseamna simetricul
Răspuns :
Miruna991
Miruna991
08-06-2015
La fel , Aceeasi lungime, la aceeasi distanta .
Answer Link
PanteX
PanteX
08-06-2015
[tex]Simetric = la \ fel, la \ aceeasi \ lungime, la \ aceeasi \ distanta[/tex]
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 15+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Raportul Dintre Lungimea Unui Cerc Si Lungimea Diametrului Propriu Este Egal Cu ? Centrul Cercului Circumscris Unui Triunghi Se Afla La Intersectia ... ?
Raportul Dintre Lungimea Unui Cerc Si Lungimea Diametrului Propriu Este Egal Cu ? Centrul Cercului Circumscris Unui Triunghi Se Afla La Intersectia ... ?
Scrieti Niste Poezii Inventate De Voi.
Suma A Trei Numere Este 77,7.Suma Primelor Doua Este 13,2 Iar Al Doilea Numar Este De 0,2 Ori Mai Mic Decat Primul.
Hei...nu Am Inteles Patratele Perfecte... EX.:aratati Ca Numarul N Este Patrat Perfect a)n=4 La Puterea41 X 9 La Puterea 47 b) N=16 La Puterea 73 X 25 La Pute
In Poezia Caisul De Magda Isanos Va Rog Puteti Sa Imi Gasiti Doua Cuvinte Derivate Cu Prefixe Din Prima Strofa A Poeziei???
Nr.de Sunete Si Litere Pentru Gheata
Cum Imi Pot Da Seama Ca E Patrulater Convex Sau Concav?
Precizeaza Mijlocul Intern De Imbogatire A Vocabularului , Prin Care Sau Format Cuvintele : stransa .. .. .. ... .. .. .... .. ..... ..... osos . . . . . .. . .
Fie Triunghiul ABC Cu BE Si AD Bisectoare , AB=5 Cm, AC= 6 Cm, BC=7 Cm. Stiind Ca BE Intersectat In AD={I}, Sa Se Determine : a) Aria Triunghiului ABC