RO Study
👤
Metal78
Metal78
03-05-2022
Matematică
a fost răspuns
Aceste exerciții.Vă mulțumesc anticipat !
Răspuns :
Augustindevian
Augustindevian
04-05-2022
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 75+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Bogdan Are De Rezolvat 300 De Probleme Si El A Rezolvat 120.Ct La Suta Din Tema A Rezolvat Bogdan?
Daca 40 De Muncitori Sapa 24 Metri De Sant Pe Zi , Aflati Cati Metri Vor Sapa 20 De Muncitori, In Acelasi Timp
Denisa Are 8 Ani. Peste 4 Ani Va Fi De 2 Ori Mai Mare Decât Fratele Ei Și Cu 19 Ani Mai Mica Decât Mama Sa. Câți Ani Are Acum Fratele Denise? Dar Mama Ei!
Ce Efecte Artistice Urmarește Autorul În Fragmenul De Mai Jos,prin Repetiția Adjectivului Demonstrativ De Identitate Părinți Moșii Si Strămoșii Ne Sunt Patria N
Formuleaza Familia De Cuvinte Pentru:frunza,joc,stapan.
Cat Cantareste Un Vas Gol Daca Plin Cu Apa Are 20 Kg.iar Pe Jumatate Cu Apa Cantareste 12kg .problema Clasa4 Iar Alta Problema De Clasa 4 Este
1. Wie Sagt Man Auf Rumanisch??? "Was Isst Du Gern? _____________ "Mir Schmeckt Die Pizza ..." _______________ "Was Nimmst Du?" ____________
Eu Am Cu 7 Biscuiti Mai Putin Decat Tine.Daca Tu Mananci Un Biscuit Cati Biscuiti O Sa-mi Dai Pentru A Avea Acelasi Numar De Biscuiti Amandoi?
Cat Fac Fractia1 Pe 2
Din 30l De Lapte Se Obtin 12kg De Brinza Cita Brinza Se Obtine Din 75l De Lapte?