RO Study
👤
Elleadelle
Elleadelle
02-05-2022
Limba română
a fost răspuns
găsiți 10 pronume personale din text
Răspuns :
Nicoleta639
Nicoleta639
03-05-2022
Răspuns:
să-i,l-am,el,pielea-i (i e pronumele),l-a,său,l-a,lui ,ei ,lui.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 62+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Determinati 2 Nr Real Pozitive , Stiind Ca Produsul Lor Este Egal Cu 16 Si Valoarea Raportului Lor Este Egala Cu 4.
Sa Fi Atipit D. Lefter Ca Vreun Sfert De Ceas Si Deodata, Se Scoala.Deodata Ce Val. Morfologica Si Ce F.s Are???
2. Rusia În Anul 1914 Făcea Parte Din Alianţa Numită:a. Sfânta Alianţă b. Puterile Centrale c. Antanta3. România A Intrat în Primul Război Mondial În Anul:a. 19
Valoarea Morfologica A Cuv Imprejurul Di Propozitia :am Strans Atatia Prieteni Imprejurul Meu
Cinci Muncitori Termina O Lucrare In 18 Zile Lucrand Cate 8 Ore Pe Zi.In Cate Zile Pot Termina Aceeasi Lucrare 9 Muncitori daca Vor Lucra Tot Cate 8 Ore Pe Zi?
Patrulaterul ABCD ( AB Paralela CD) Este Un Trapez Isoscel. AB=20 Cm, DC=14cm, M(unghiului C)= 120 Grade. Determunati Lungimea Laturii BC Si SinB
Aflati Trei Numere Naturale Consecutive Daca Suma Lor Este Egala Cu 57
Imi Puteti Da Schema Alcatuirii Argumentarii Ca Un Text Apartine Genului Epic.
Intr-o Cutie De Medicamente Se Afla 12 Tuburi A Cate 20 De Comprimate.Fiecare Comprimat Cantareste 7 Dg,iar Tubul Gol Cantareste 4 G .Cat Va Cantari In Total Cu
O Propozitie In Care Cuvantul Brad Sa Fie Complement Circumstantial De Loc Si Una In Care Sa Fie Atribut Apozitional In Genitiv.