RO Study
👤
Andrageorgiana15
Andrageorgiana15
02-05-2022
Matematică
a fost răspuns
Vă rog să mă ajutați
Răspuns :
Alexandrescudarius83
Alexandrescudarius83
02-05-2022
Răspuns:
A
F
F
A
Sper ca te-am ajutat
Succes
Coronita?
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 65+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Daca Am De Mutat Mai Multe Cărți,transport 6 Și 8 Cărți Odată Și Fac 8 Drumuri,care E Numărul Maxim De Cărți Pe Care Le Pot Muta? Dar Numărul Minim? Explicație
3. Extrage Din Text Cuvinte Care Îndică Spațiul Acţiunii. Aşază Aceste Cuvinte Pe Două Coloane: Indici Ai Unui Spațiu Considerat Real Şi Indici Ai Unui Spațiu C
La 850 De Grade Celsius, Constanta La Echilibru A Oxidării CO În H2O Este 1. Equația Reacției Chimice Este CO (gaz) + H2O (gaz) <-->CO2 (gaz) + H2 (gaz).
Scrie, Pe Spatiul Dat, Un Text Format Din Sase Propoziții În Care Să Răspunzi Următoarele Întrebări: A) Unde Ai Fost În Excursie? B) Cu Cine Ai Călătorit? C) Ce
ProiectIdentificarea Marimilor Fizice Electrice Caracteristice Aparatelor Electrocasnice Scop:Identificarea Marimilor Fizice Caracteristice Aparatelor Electroca
Ex 13 C!! M Ar Interesa Cum Se Aplica Inductia La Acest Gen De Exercitiu
На Соз Mz 62 Mez 3/g 20001 M 2) Ptz?
9 Observă! Verbul Citește Enunțurile, Apoi Grupează Cuvintele Subliniate pe Trei Coloane, În Funcţie De Ceea Ce Indică: a) Acţiunea; B) Existența; C) Starea. Mi
2 Rezolvă Următoarele Cerințe Pentru Frazele De Mai Jos: ⚫ Subliniază Predicatele Şi Indică Felul Acestora; ⚫încercuieşte Elementele De Relaţie; ⚫ Delimitează P
Sa Se Calculeze Cel Mai Mare Divizor Cusur Al Numerelor 24 Și 36