RO Study
👤
Mgabriel10
Mgabriel10
08-06-2015
Istorie
a fost răspuns
Ce a ctitorit nicolaie grigorescu?
Răspuns :
Аноним
Аноним
08-06-2015
manastirea zamfira, manastirea agapia,
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 34+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Aria Unui Patrat Este De 625 Metri Patrati . Aflati Perimetrul Patratului. Va Roog! Urgent!
Am O Suma De Bani. Cu 5 Pe 7 Din Suma Am Achizitionat Un Telefon. Tata Imi Mai Da 10 Lei. Cu 3 Pe 5 Din Noua Suma Am Cumparat O Minge De Volei. Mi-au Mai Ramas
Raluca A Citit 25 De Pagini Dintr-o Carte,apoi Inca 17pagini,depasindastfel Cu 4 Pagini Jumatatea Cartii.Cate Pagini Are Cartea?
Explicați Folosirea Semnelor De Punctuație În Secventa "loc, Loc!"
Intr-un Triunghi Dreptunghic Unde Unghiul A Este Egal Cu 90 De Grade AC Este Egal Cu 10 Cm Si AB Este Egal 12 Cm .Aflati Perimetrul Si Aria Acestui Triunghi!
Treceti Toate Verbele Din Urmatorul Text La Perfect Simplu: ,, I Wake Up Every Morning At 7.30 A.m.. I Always Go To The Park And Jog, Then I Come Home And I Usu
La Un Magazin Sau Adus 7 Cutii Cu Zahar A Câte 10 Pachete Fiecare.până Seara Sau Vandut 5 Cutii.cate Pachete Au Ramas.află Prin 2 Moduri
Delimitati In Contexte Adecvate Scrierea Ortogramelor:m-ai,mai,l-a,la,s-a,sa,m-ia,mea,ea,ia,i-a?
In Multimea A=(3supra4 ; 7supra3 ; 8supra18), Fractia Supraunitara Este Egala Cu... RASPUNS COMPLET !!!!!
Ex 2,3!! Va Rog...Nu Inteleg!