RO Study
👤
Isaaccirlig2
Isaaccirlig2
01-05-2022
Informatică
a fost răspuns
Am nevoie pana maine va rog
Răspuns :
Gradinariualexia
Gradinariualexia
03-05-2022
Răspuns:
(a+5-a)*3
x=10*y
(x+1) / (x+y*2)-5
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 59+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
12*+3*3=468 Stie Cineva ??help
Scrie Ecuațiile Reacțiilor De Obținere A Sulfitului De Calciu(CaSO3)printr-o Reacție De: A)combinare;b)schimb;c)substituție.Scrie Ecuația Reacției De Schimb În
Trebuie Să Fac Niște Variante De Bac Și La Subiectul III Trebuie Să Redactez Un Eseu În Care Să Prezint Particularitățile Unui Text Dramatic, Aparținând Perioad
Pt A Premia Participantii La Un Concurs Sportiv Sau Cumpărat 77 De Mingi Albastre Si Rosii. Cate Mingi Sau Cumpărat Din Fiecare Fel Daca Ele Puteau Fi Grupate A
268-3 L-am Scris Ca O Sumă[(x+a)/(b+c)+1]+[(x+b)/(a+c)+1]+[(x+c)/(a+b)+1]=0Aduc La Acelasi Numitor.(x+a+b+c)/(b+c)+(x+a+b+c)/(a+c)+(x+a+b+c)/(a+b)=0
Buna Ziua, Natalia Poklit! În Caz Că Aveți Nevoie De Mai Multe Informații, Nu Ezitați Să Ne Apelati La Numărul 022 896 897 Iar Unul Dintre Operatorii Noștri O
1. Intr-o Cantitate De Fe Se Afla 90.345 × 10 La Puterea 26 Atomi . Afla : A) Nr De Moli Fe B) Cantitatea In Grame Fe 2. Aluminiul Are Densitatea = 2700 K
Cuvint Asemanator Pentru Balon
Va Rog Din Suflet Ajutati-ma!Dau COROANA!Am Nevoie Urgent!Va Rog Raspunsul Sa Fie Cu Explicatie Si Desen 1. Construiti Doua Cercuri Interioare, C (O,r) Si C (O'
Vă Rog Mult Mult Mult