👤
a fost răspuns

Realizati o compunere cu titlul ''Unde as vrea sa fiu''.Textul sa nu depaseasca o pagina

Răspuns :

Soci
                                              UNDE AS VREA SA FIU
Era o zi de duminica placuta.Citeam o povestire despre un print care era bogat,destept si manierat.Traia la un palat urias plin de lucruri minunate.In bucatarie mirosea a prajituri cu ciocolata sau glazura de zmeura. Imi doream mult sa fiu si eu acolo! 
Dupa un timp aud glasul mamei mele:
-Tudor,Tudor! Vino scumpule la masa!
-Vin mama,vin!
In timp ce priveam masa ,care urma sa o aranjez eu,mi-am imaginat ca si in enuntul din carte masa: "Masa era plina de bucate,iar tacamurile erau din aur sau din argint." 
-Nu dormi,Tudorel, strigand si razand, pune painea pe masa! 
-Da mama,acum o pun!
Satul si obosit mam aruncat in pat visand la un print si un palat. Imi doream sa fiu acolo in visul meu si am reusit! In vis poti face aproape orice!
A doua zi,dimineata, mam imbracat repede in uiforma apoi m-am dus la scoala. Cand a inceput orele doamna invatatoare a spus sa povestim in fata clasei unde vom merge intr-o zi. M-am oferit eu voluntar. 
-Eu,intr-o zi, voi merge la un palat iar acolo voi fi incoronat si voi fi printul tuturor! 
Toti au inceput sa rada de mine. Nu am chitit nici o clipa ca nu se va intampla una ca asta,desi eu tot imi doresc sa fiu intr-un palat si sa fiu un print.
Unele vise se pot indeplini dar altele nu!
***************************************************************************************
acolo ai un cuvant chiti iti explic ce inseamna:
a chiti = a socoti