RO Study
👤
Bedb1092
Bedb1092
30-04-2022
Matematică
a fost răspuns
va rog ajutatima repede!
Răspuns :
Vladualexandra17
Vladualexandra17
30-04-2022
Explicație pas cu pas:
2,5,4,7,2,0,
sper că te-am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 56+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Catul Impartirii A Doua Numere Este 3, Iar Restul 75, Iar Diferenta Lor Este 691. Care Sunt Numerele.
Cum Reprezint Formulele Hidrocarburilor: A) 2,5-dimetil-3-hexina b) 3-metil-1-butina c) 6-izopropil-4-nonina. Si Mentionati Numarul De Legaturi Simple Si Mumar
1.Calculați Masa Moleculara Pentru: a.)Ba(NO3)2 b.)Al2(SO4)3 2.Calculați Nr. De Moli Corespunzatori Maselor Următoare: a.)1170g NaCl b.)282gNa2SO4
Problema Politehnica Salut, Am Urmatoarea Problema: Fie [tex] E^{x-1} [/tex], Aratati Ca F(x) > X...Am Incercat Insa Nu-mi Iasa Deloc, Aveti Vreo Sugestie ?
Numarul A Este Cu 24 Mai Mare Decat B Iar Valoarea Raportului A/b Este 2,(3).Sa Se Aflecele Doua Numere.
Numarul A Este Cu 24 Mai Mare Decat B Iar Valoarea Raportului A/b Este 2,(3).Sa Se Aflecele Doua Numere.
Diferenta A Doua Nr Este 4,8 . Sa Se Afle Nt Stiind Ca Unul Este De 1,5 Ori Mai Are Decat Calalalt
Buna!aveti Vreo Metoda Cu Care As Pute Invata Niste Conjugari La Franceza? je Vais tu Vas il Elle On Va nous Allons vous Allez ils Elles Vout
La O Ferma Sunt 520 De Vite Dintre Care 200 De Vaci Iar Restul Vitei Si Oi. O Facă Mănâncă Intr-o Zi 10kg De Nutret, O Oaie 4kg Iar Un Vitel 6kg. In Patru Zi
1.Sunetul De La O Impuscatura Si Gluntul Ajung Simultan La Inaltimea De 1020 M .Care Este Viteza Initiala A Glontului , Daca Viteza Sunetului Este De 340 M/s. 2