RO Study
👤
Teopopo60
Teopopo60
29-04-2022
Limba română
a fost răspuns
sens asemănător pentru zgâiește
Răspuns :
Albatran
Albatran
29-04-2022
Răspuns:
holbeaza, cască ochii, priveste printre gene, priveste chiorâș +vezi DEX
Explicație:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 82+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Aflati Numarul Care Se Scrie In Locul Lui A Respectand Ordinea Operatiilor: A-(149+356)=243 a+(229-145)=629 A-(373-199)=156
Campul Lexical Al Cuvantului Noapte?
Continua Povestirea :era Sfirsit De Februarie.intro Zi De Vineri Ma Intorceam De La Scoala.ma Gindeam La Ale Mele, Fara Sa Observ Ce Se Intimpla In Jur. La Un M
Buna! Am Si Eu Nevoie De O Compunere Cu Tema ''lupta Dintre Primavara Si Iarna '' . Va Rog Imi Trebuie Urgent .
Rezolvati Sistemul:2x+y=44x-3y=-1(utilizand : A)metoda Grafica B)metoda Substitutiei C) Metoda Reduceri.comparati Cele Trei Metode De Rezolvare. Urgent .multume
AJUTOOOOOOR!Perimetrul Drept=6·P Patratului.latimea Patrat=68a)Aflati P. Dreptunghiului.b)Stiind Ca La 2 Metri De Scoala (dreptunghi) Se Pun 3 Randuri De Gard C
Sa Se Determine Inversa Functiei Bijective F : (0, +infinit) -> R , F(x) = X - 1/x
Precizeaza Functia Sintactica A Cuvintelor Din Fraza: Invatarea Unei Noi Limbi Poate Fi O Activitate Foarte Distractiva. [cuvintele Sunt: Fi , O Activitate ] UR
Care Ma Ajuta Si Pe Mine Trebuie Sa Alcatuiesc Enunturi in Care Subectul Sa Fie Exprimat Prin Pronume Personal printr-un Substantiv Comun Si Un Substantiv Pro
Selectati Versurile In Care Sunt Exprimate Sentimentele Poetului Generate De Schimbarile Din Natura9martisor De Ion Pillat) VA ROG UN RASPUNS RAPID