RO Study
👤
Catalinabudin22
Catalinabudin22
28-04-2022
Matematică
a fost răspuns
Ajutor!!
Dau coroana
Răspuns :
HDCDAN
HDCDAN
28-04-2022
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
la toate intrebarile puse de tin e dai coroana dar.......
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 27+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
∣6rad5 − 14∣− 15/ 5 + 2rad5stiu Doar Ca Rezultatul Este -1
Se Dă Un Tablou Bidimensional A[n] [n] De Numere Întregi, (n20). Să Se Scrie Un Program Care Va Sorta În Ordine Crescătoare Elementele De Pe Prima Linie. (Se V
Completează Graficul Astfel Sa Reiasă Punctele Pe Care Cei Patru Copii Le-au Obținut La Jocul Pe Calculator
Perimetrul Unui Dreptunghi Este 384 M. Dacă Dreptunghiul Se Imparte În Două Pătrate Egale, Perimetrul Unui Pătrat Va Fi: A. 96 M; B. 256 M; C. 128 M; D. 232 M.
Hei, Cine Mă Poate Ajuta Cu Această Temă? Este Vorba Să Realizați O Compunere În Care Discutați Cu O Persoană De O Altă Naționalitate. Doamna Profesoară Ne-a Da
Ex 2 De Rezolvat Ests Fff Urgent Dau Coroana Ma Abonez
14. Pe Figura Următoare, ABCD Este Un Pătrat, iar ABE Este Triunghi Echilateral. Notăm cu M Mijlocul Laturii CD Şi Cu F Punctul de Intersecţie Între Dreptele EC
Vă Rog Să Mă Ajutați! Dau Coroană! EX/13 DANA CONSIDERĂ CĂ SANDRA NU MERITĂ SĂ CUREȚE SINGURĂ CLASA, PENTRU CĂ DOAR O PARTE DIN VINĂ ÎI APARȚINEA. TU CINE CONSI
Scrie Toate Nr Formate Din 3 Cifre Pare Cu Suma Cifrelor 8
Care Sunt Accentuate Corect?? a) VE-se-la, CÂM-pi-e b) VE-se-la, Câm-PI-e c) Ve-SE-la, Câm-PI-e d)ve-se-LA, Câm-pi-E