👤

Imaginează-ți că ești în vacanță, la bunicii tăi. Scrie un text narativ, de cel puțin 150 de cuvinte, în care să prezinți reîntâlnirea cu cineva drag, pe care nu l-ai văzut de foarte mult timp, incluzând o secvență dialogată, de minimum patru replici, și una descriptivă, de minimum 30 de cuvinte.​

Răspuns :

DaryS
Era o zi călduroasă de vară,din vacanța mult așteptată.Eram la acasă la bunicii mei,fiindcă de obicei aici mă distram cel mai tare.Mă trezisem destul de devreme pentru o zi de vacanță obișnuită.
Bunica mă aștepta cu masa pusă,fiind și ea uimită de faptul că mă trezisem devreme.După ce am terminat de mâncat mâncare delicioasă pe care mi-o pregătise din alimente proaspete și naturale mi-a spus că s-ar putea să am parte de o surpriză,destul de plăcută,mai precis o să vină cineva la noi,așa că azi,să nu stau toată ziua pe afară,cu prietenii mei,ca de obicei.Eram confuză,dar totuși am aprobat din cap.
Era deja ora 18 și surpriza mea nu se mai arăta,așa că am decis să ies afară,cu riscul de a mă certa bunica.În momentul în care am ieșit pe poartă,am dat nas în nas cu verișoara mea,Miriam,era schimbată,s-a maturizat.Avea doar 14 ani,dar părul ei blond devine șaten,înainte era atât de înaltă,iar acum sunt cât ea.Oricum chipul ei calm a rămas la fel și căldura sufletească se citea în ochii ei albaștrii.
-Bună,Marisa!Mi-a fost foarte dor de tine!
-Bună,și mie mi-a fost foarte dor de tine!după care mă îmbrățișează
-Ești foarte frumoasa!
-Vai,mulțumesc!Dar tu,parca te-ai mai înălțat,nu mai ești atât de mică.
Am mai vorbit despre alte chestii interesante,după care am întrebat-o dacă vrea să iasă cu mine afară.Ea a acceptat,iar în seara ai ne-am distrat pe cinste!