RO Study
👤
ValentinPUBGMB
ValentinPUBGMB
26-04-2022
Limba română
a fost răspuns
Va rog ajutor...........
Răspuns :
Novacescuionela071
Novacescuionela071
26-04-2022
Răspuns:
Sper ca te-am ajutat.......
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 58+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Observa Legatura Dintre Cauza Si Efect. Cu Ajutorul Informatiilor Din Text Fa Completarile Necesare
Dezvolta Ideea De Mai Jos Intr-un Text, In Care Sa Folosesti Si Pronume Personale. Mihai, Nesocotind Culoarea Rosie A Semaforului, A Traversat Strada. Va Rog Am
13. Dacă Dintr-un Număr Se Ia Jumătate Şi La Rest Se Adaugă 15, Se Obtine 55. Care A Fostnumărul?prin Metoda Grafică Plsssss
Determinați Toate Numerele Naturale Care Împărțite La 5 Dau Câtul 13
Folosind Un Dreptunghi, Stabilește Dacă Fractiile Următoare Sunt Echivalente: A) 3supra 5 Și 6supra 10 ; B) 3supra 4 Și 15 Supra 20;c) 5 Supra 6 Și 20supra30 ;
Calculează Şi Verifică Rezultatele Obţinute, Schimbând Ordinea Factorilor.289×32=463×17=305×28=pt Clasa 3
X+y Pe X La Puterea A Doua - X aflati Dva. va Rog Ajutatima, Urgent. PS: Va Rog Explicati-mi Cum Functioneaza Dva
Completează, Pe Caiet, Structurile Indicate Cu Cifrele 1,2 Și 3, Precum Și Gazele Respiratorii Indicate Prin Cifrele 4 Și 5. Realizează O Scurtă Descriere A Pro
Compare Les Vêtements Ci-dessous En Utilisantles Adjectifs Donnés.65 €42(78joli:La Robe Est Plus Jolie Que Le Jean.confortable : Le Pull Est Que La Robe.pratiqu
Găsește Alt Sinonim Cuvântului "a Aduce"