RO Study
👤
Zanamariaz
Zanamariaz
21-04-2022
Chimie
a fost răspuns
ex 7. va rog mult❤️❤️
Răspuns :
Mihaiimbrisca
Mihaiimbrisca
22-04-2022
Răspuns:
7.
a) A
b) A
c) F
d) A
e) F
.............
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 18+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Kira E Consternată* Ceee? Winston Nu Iese Niciodată Afară? Sta Tot Timpul In Casa? şi De Ce Să Nu Stau? La Noi Acasă E Foarte Frumos, Werner Tocmai I-a Explicat
Descrie Populația Africii Realizând Următoarele Sarcini: -un Popor Care Esteraspandit În Partea De Nord A Africii
Ma Ajuta Cineva Cu Acest Test Va Rog ! Am Nevoie Urgent De El ! Cine Stie Va Rog !! Tot Sa Fie Dau Coronita Promit .
IV. Explică Succint Relaţiile Cauzale Dintre Relief Şi Ape. Utilizează În Explicare Exemple Concrete De Tipuri De Relief Și Ape.Urgenttttt!!!!!!!Am Test
Un Profesor Avea Salariul De 2800lei.In Prezent Salariul Lui Este Mai Mare Cu 25%.Ca Salariu Are Profesorul? Va Rog Mult !!
Aceasta Sarcina La Istorie Va Rog
Va Rog Toate 3 Exercitii, Rapid!!!
1) Calculaţi Volumul Unui Cub Cu Muchia De 6 Cm. 2) Calculaţi Volumul Unui Paralelipiped Dreptunghic Cu Dimensiunile 3 Cm, 6 Cm Şi 8 Cm.3) Un Vas În Formă D
17 Saci Cu Faina Si 26 Saci Cu Cartofi Cantaresc 2764 Kg. Iar 35 De Dsaci Cu Cartofi Si 17 Saci Cu Faina Cantaresc 3250 Kg. Cat Cantareste Un Sac Cu Cartofi Si
Ma Ajuti Va Rog Cu Aceste Probleme ? Doar Acestea Mi-au Ramas !! Sa Fie Si Corecte !!! ( Puteti Sa Faci Poza Cu Rezolvarea Va Rog ) Dau Multe Puncte