Răspuns :
Consider că oamenii nu se bucură suficient de spectacolul oferit de natură. Viața fiecărui om a devenit din ce în ce mai presată de griji și probleme, nemaiavând timp să observe și minunile de care este înconjurat.
În primul rând, oamenii sunt preocupați cu munca lor atât de mult, încât uită să se bucure de ceea ce oferă natura. Fiecare dintre ei se gândesc la lucrurile pe care le au de rezolvat, petrec mult timp la locul de muncă și nu mai au când să iasă la o plimbare sau să plece într-o excursie.
În al doilea rând, tehnologia a acaparat viața fiecărui om. Atunci când ies în natură, sunt preocupați să fotografieze sau să filmeze cu telefonul mobil și nu mai sunt atenți la ceea ce natura are de oferit. Aceștia privesc lucrurile din jurul lor prin filtrul ecranului și nu observă cu adevărat frumusețile naturii.
Prin urmare, ………………
Care ar fi cel mai bun argument de încheiere?
De reținut!
• Trebuie să răspunzi la întrebare și să o argumentezi cu părerea ta personală;
• Folosește-te de argumente precum: în primul rând, în al doilea rând. Acestea te vor ajuta să îți susții opinia.
• Pentru a dezvolta argumentul, trebuie să folosești anumiți conectori precum: eu consider că, după părerea mea, în opinia mea, deci, așadar, în concluzie, prin urmare etc.
Aici găsești mai multe informații despre cum poți realiza un text argumentativ: brainly.ro/tema/2684356