RO Study
👤
Iondavid426
Iondavid426
21-04-2022
Geografie
a fost răspuns
REPEDE VA ROGGG!!!
DAU COROANA!!
Răspuns :
Mariapetronelaharala
Mariapetronelaharala
21-04-2022
hunedoara=> iancu de hunedoara
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 33+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ma Pote Ajuta Cineva Cu Traducerea La Engleză? Am De Rapsuns La Întrebările Din Email Folosind Si Expresii Din Writing Bank. La Textul Asta M-am Gândit Acum Am
Utilizeaza Sursele Și Cunoștințele Obținute Anterior Pentru A Redacta , Un Eseu La Tema: " Rolul Domnitorului Alexandru Ioan Cuza În Procesul De Consolidare A S
2. Prisma Triunghiulară Regulată Dreaptă ABCDEF Are Latura Bazei Egală Cu 12 Cm Şi Muchia Laterală Egală Cu 12√2 Cm. Determină: a) Măsura Unghiului Dintre Drept
Copilăria Lui Alexandru Macedon(10rânduri)
1.12. Exprimă Următoarele Arii În S.I.: A) A = 450 Cm²; B) A = 7200 Dm²; C) A = 25 Ari; D) A = 0,006 Dam²; E) A = 925 000 Mm²; F) A = 0,85 Ha; G) A = 3 245 000
Descoperiți În Factori Primi Numărul 524.Va Rog Ajutați Mă
Explica Semnificatia A Trei Elemente Heraldice Din Stema Stema Principatelor Unite. O Propunere Din 1862
1. Fie Mulțimile A = {x € R| |x - 3| > 5} Şi B = {x € R| |2x - 7] ≤ 5} 2p A) Aflați Cel Mai Mic Număr Întreg Care Nu Se Află În Mulțimea A. 3p B) Calculați S
Vă Rog Să Îmi Conjugați Și Mie Verbele A Veni Și A Asculta La Prezent Imperfect Perfect Compus Perfect Simplu Mai Mult Ca Prezent La Persoana Întâi A Doua Și A
Va Rog Ajutați-mă Dau Multe Puncte Și Coroan