RO Study
👤
Lol8150
Lol8150
21-04-2022
Engleza
a fost răspuns
Ex 4 va rog urgent!!
Răspuns :
YesButNoo
YesButNoo
21-04-2022
1. came, were playing
2. did
3. arrived, was raining
4. woke, was reading
5. watched
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 46+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Scrieti Formulele Urmatoarelor Substante Chimice Care Sunt Formate Din:a) Hidrogen Si Sulfb) Sulf Si Oxigenc) Aluminiu Si Oxigend) Fosfor Si Oxigene) Azot Si Ox
Heey, Am O Problemuta La Mate:Am De Descompus In Factori Un Exercitiu : X La Puterea A Doua - 7x + 6.Multumesc Anticipat ! :)
Desenul Reprezinta O Cutie Paralelipipedica ABCDEFGH.Dimensiunile Paralelipipedului AB,BC,si CGsunt Direct Proportionale Cu Nr 5,4 Respectiv 6.a)determinati Ac
Intr-o Parcare Sun 32 Automobile Si Motociclete.daca Pleaca Din Parcare 4 Automobile Si Vin 5motociclete,nr Automobilelor Este De Doua Ori Mai Mare Decat Cel Al
Buna! Ma Puteti Ajuta? Prin Incalzire, Piatra Vanata Se Deshidrateaza In Trepte Si Formeaza Cristalohidrati Intermediari, Cu Un Continut Mai Mic De Apa De Crist
Am Nevoie De Propozitii Cu Cuvintele :taraganat , Suiet , Sihna , Grangur , Sticlete , Pitigoi , Cintez , Covur , Paius , Garnita. " AJUTOR "
A+B+C=53A+B =33 B+C=38
AJUTOR ! Triunghi ABC , Unghi A 90 Grade , AD perpendicular Pe BC , D Apartine Lui BC , AB Supra AC = 3supra 4 , Aria triughiului = 216 Cm Patrati ! !!! Af
Intr-o Suma Cu Trei Termeni,fiecare Termen Este Dublul Termenului Precedent.Daca Fiecare Termense "micsoreaza"cu 14 , Suma Lor Este Numarul Unui An Bisect Cupri
In Triunghiul ABC Avem Ad Perpendiculara Pe BC D Apartine Lui BC BC=12cm Si AD=5cm .Aflati Aria Triunghiului ABC