RO Study
👤
Xpert454553
Xpert454553
19-04-2022
Matematică
a fost răspuns
dau coroana urgentttt va rogggg!!!!!
Răspuns :
Alessiaioana20
Alessiaioana20
20-04-2022
Nu ma lasă sa pun mai multe poze…
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 16+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Calculează Distanța În Decametri Respectiv Hectometri Din Două Borne (CU CALCUL)
SUARL. APA. VANT4. Surse De Energie (soarele, Apa, Vântul) - Colectarea Datelor În Tabeleumerotează Cu Aceeaşi Cifră Imaginile Care Se Potrivesc:moristi De Vânt
Sublineaza Verbele De Mai JosUn E-book Costă Mai Putin Decât O Carte Tipărită? Continuați Jocul Fără Mine.Povesteste-i Întâmplarea De Azi!N-am Spart Eu Geamul!A
Calculați Masa Și Volumul Acidului Sulfuric Necesar Pentru Prepararea A 50g Soluție Cu Partea De Masa 10%.Determinați Volumul Necesar De Apa?
Rezultatul Calcului: 32 + 15 - 8:2 = ...
384:c=4c=c=V: Dau Coroană!
. Ce Patrulatere Au Diagonalele Egale?
Hey ! ● Selectează, Din Text, Un Cuvânt/ Un Grup De Cuvinte Reprezentând Un Reper Spatial ......................şi Un Cuvânt/ Un Grup De Cuvinte Reprezentân
2. Care Dintre Următoarele Numere Naturale Se Divid Cu 9: 450; 126;3120; 112; 560; 14; 751; 3012?..va Rog Frumos Ajutați Mă Cu Această Problema?!
8In Episodul Cu Pupăza Din Tei,numele „Ştefan A Petrei" Apareîn Discuția De La Iarmaroc, DintreNică Și Țăranii Aflați Acolo Cutreabă. Dar Cine Este Acestpersona