RO Study
👤
Gbalka
Gbalka
17-04-2022
Limba română
a fost răspuns
Adverbul, poate sta pe lângă un substantiv?
Răspuns :
Mihaigrosan45
Mihaigrosan45
17-04-2022
Răspuns:
nu,nu poate
.....................
Answer Link
Despinna
Despinna
17-04-2022
Răspuns:
Nu, nu cred să poată
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
3 Supra 7 Plus 2 Supra 15 Minus 8 Supra 35 Plus 1 Supra 14 .Va Rog Frumos Să Mă Ajuți!!
Scrie Dupa Dictare Textul Dat. Subliniaza Cu O Linie Adj. Propiu-zise Si Cu Doua Linii Adj. Provenite Din Verb La Participiu. Mama Mi-a Luat Un Nou Penar
Ma Gândesc La Un Nr , Pe Care Îl Adun Cu 40 , Împart Suma La 4,apoi Scad Din Catul Obținut Jumătatea Diferențe Nr 300 Si 84. Constat Ca Rezultatul Este Cel Mai
Vlad, Adrian Și Tudor Au 77 De Timbre. Tudor Are Jumătate Din Nr. Timbrelor Lui Adrian,iar Vlad Are Dublu Fata De Adrian. Cate Timbre Are Fiecare? Repede Va Rog
Formează Propoziție Cu Cuvintele Aidoma. Negustori. Nu Are Seama.
Afla Numarul Cu Sase Mai Mare Decat 66, Cu Sase Mai Mic Decat 60, De Sase Ori Mai Mic Decat 60
Daca Suma A Cinci Numere Pare Consecutive Este Cu 3472 Mai Mare Decat Al Treilea Numar Care Sunt Nr. Urgent Va Rog Dau Corona
Alcătuiți O Poezie Dupa Terminatiile:plange,sange,uriasi,laşi,mare,are,amestecat,semenat.
.Daca A Supra 2 = 5 Supra B Calculati 10ab-36.
M-am Gandit La Un Numar.il Impart La 7,catul Obtinut Ii Adaug 4,suma Obtinuta O Inmultesc Cu 8,din Produs Scad 120,obtinand 80.la Ce Numar M-am Gandit? Am Nevoi