RO Study
👤
Cactuskawaii7642
Cactuskawaii7642
14-04-2022
Istorie
a fost răspuns
Cladiri cu nume de zei.
Răspuns :
Vadim82
Vadim82
14-04-2022
Templul lui Zeus, Templul lui Apolo , Templul lui Saturn . Coroana?
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 61+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ex 67 Vă Rog Frumossss
Precizeaza Functia Sintactica A Cuvintelor Subliniate, Mentionand Partea De Vorbire Prin Care Se Exprima: Printre Haiducii CANTATI De Baladele Poplare SE NUMARA
Construieşte O Frază Alcătuită Din Două Propoziţii În Care Să Existe O Propoziţie Subordonată subiectivă, Introdusă Prin Adverbul Relativ ''cum''.
Practica Şi Fractii.Dintre Cei 95 De Copii Din Clasa A 6-a 3/5 Au Mers La Petreceri In Vacanta. Cati Elevi Au Mers La Petreceri In Vacanta In Total?
Scade Din Nr. Par Care Urmează După 46 Rasturnatul Vecinului Mai Mic Al Nr. 22.
Alcatuiti O Compunere Despre Prima Zi De Scoala,in Care Sa Folosesti Trei Substantive Proprii
Într-un Cilindru Izolat Termic De Exterior, Un Perete Despărţitor Separă Un Gaz Ideal Monoatomic (CV,1=(3/2)R) Cu Parametrii De Stare (p1,V1,T1) De Un Gaz Idea
Va Rog Sa Imi Spuneti Daca E Materie De Clasa A VIII-a Si Sa Ma Ajutati Sa O Rezolv. Noua Nu Ne-a Predat Doamna Asa Ceva. Multumesc [tex] X^{2} +2x=15[/tex]
Ce Cărți Imi Recomandati Sa Citesc? Am 13 Ani. Prefer Cartile S. F. Dar Imi Plac Si Cele Clasice.
Incercuieste Intelesul Potrivit Fiecarui Cuvant De Mai Jos Remarcabil:zgomotos,refacut,refugiat Milocom:zgomotos,linistit,repede Invatacel:invatator,mester,uce