RO Study
👤
Patrick5813
Patrick5813
14-04-2022
Matematică
a fost răspuns
How can you calculate 2<3-x
Răspuns :
Andyilye
Andyilye
14-04-2022
Explicație pas cu pas:
inecuația:
[tex]2<3-x \\ 2 - 3 < - x \\ - 1 < - x \\ x > 1[/tex]
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 87+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
In Clasa Sunt 8 Baieti Si 12 Fete. Se Alege Seful Clasei. Care Este Probabilitatea Ca Acesta Va Fi Un Baiat?
DAU 25 DE PUNCTEEE URGENTAAA!!!!!! am Niste Probleme De La Mate,trebuie Neaparat Sa Trec exercitiile Urmatoare: 1)lg20+lg3-lg6=? 2)se Considera Progresia Aritm
Un Triunghi Isoscel ABC(AB=AC) Are BC=3 Cm Iar AB=2BC.Perimetrul Triunghiului ABC Este Egal Cu....cm
Prezinta In 30-50 De Cuvinte Semnificatia Secventei;ȘTEFAN: Eu Zic Să Vii. Am Citit Undeva Că Între Muzică Și Matematică Există Legături Foarte Strânse. Or, Du
Va Rog Sa-mi Spuneti Cat Valoreaza B.*Pentru Vizualizare Dati Click Pe Fotografie
3) Daca A={ -1 , 0 , 1 , 2 } Si B = { 2 ,3 ,4 } , Atunci A∩B = { ... } . 4) Un Trapez Are Bazele De 10 Cm Si Respectiv 16 Cm . Lungimea Linieimijlocii A Trapezu
Acoperisul Unei Case Are Forma Piramidei Patrulatere Regulate VABCD Având Latura Bazei AB=24 SI Înălțimea VO=5 A) Intarim Cu Tabla Toate Cele Opt Muchii Ale Ac
Care Este Autorul Poveștii Pinocchio?
Care Este Împătritul Lui 226
Scrie Toate Numerele De 3 Cifre Care Au Cifra Zecilor Egala Cu Dublul Cifrei Unităților. Scrietile Pe Toate VA ROG!DAU COROANA!!!!!!!!