RO Study
👤
Davidutz7
Davidutz7
13-04-2022
Matematică
a fost răspuns
Reprezentați grafic functiile:
Răspuns :
Pitulanupitulap2lpk6
Pitulanupitulap2lpk6
18-04-2022
Răspuns:
de celelalte nu am loc,o sa le pun în alta poza
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 47+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Rezolvați Și Explicați.
Suma Dintre Jumătatea Unui Număr Real Pozitiv X Şi 9 Supra 2este Egală Cu Dublul Numărului X .Determinaţi Numărul X .
Cel Mai Mic Număr Natural Care Împărţit Pe Rând La 3 Şi La 5 Dă De Fiecare Dată Restul 2 Şi Câtul diferit De Zero Este Egal Cu ... . Stiu Ca Trebuie Sa Scriu:x
Eiiiiiiii, Dar Mâine E Mâine,, Un Moment Deosebit, Atat Pentru voi Cat Si Pentru Mine, Deoarece Ne Vom Culege Roadele!Mult succes!!!!!
Fie A<0 Un Numar Real Astfel Incat A La A 2-a +1 Supra A La A 2 -a = 47. Calculati A+1supra A.
1) Metanolul Este Foarte Inflamabil Si Arde Ca O Flacara Albastra Deschis.a) Scrie Reactia De Ardere A Metanalului ;b) Calculeaza Volumul De Aer(20%o2) Masurat
Daca Va Rog Ma Ajutati Si Pe Mine Cu O Rezolvare Mai Explicita La O Problema :D 11 G De Amestec Metanol Si Etanol Se Ard Cu O2.Stiind Ca Se Obtin 12,6g De H2o,
La Examenul De Capacitate Pentru Sinonim Al Cuvantului Cer Am Scris : Vreau , Doresc .Se Puncteaza ??
In Canionul 7 Sccari Vei Descoperi Un Loc Unic Al Romaniei In Care Vei Intalni Caderi De Apa, Zone De Catare Inclinate Sau Verticale Pe Distante De Zeci De Metr
Cati Metri Patrati Are Un Hectar?Dar Un Ar?