RO Study
👤
Vadim82
Vadim82
13-04-2022
Matematică
a fost răspuns
Rezolvati subpunctele E,F de la ex 20
Răspuns :
Stefanboiu
Stefanboiu
13-04-2022
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 12+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Mmm Vă Rooooooooooog
15. Distanţa Cea Mai Mare Dintre Punctele A Două Cercuri Concentrice Este De A Cm, Iar Distanţa Cea Mai Mică Este De B Cm. Să Se Determine Razele Celor Două Cer
Va Rog , Va Rog , Va Rog ! Am Mare Nevoie Eseu ,, România În Primul Război Mondial " doua / Trei Pagini .
Într-un Coş Se Află Nuci. Dacă Le Grupăm Câte 2, Câte 3 Sau Câte 5, De Fiecare Dată Rămâne O Nucă, Iar Dacă Le Grupăm câte 7, Nu Mai Rămâne Nicio Nucă. a) Pot F
163. Latura BC A Unui Triunghi ABC Cu Aria De 240 Cm², Se Împarte În 6 Părţi Egale Astfel:BM, MN, NP, PD, DE Şi EC. Latura AC Se Împarte În 4 Părţi Egale, Astfe
Enumerati Elementele Multimilor:
3 Numește Cazul Cerut De Prepozițiile Şi De Locuțiunile Prepoziționale Din Exemplele Date. A. M-am Oprit În Fața Școlii. B. O Vrabie Zboară Deasupra-mi. C. Un C
20% Din X Este 2,3 Atunci X=
7. Citește Cu Atenţie Afirmaţiile De Mai Jos. Dacă Apreciezi Că Afirmaţia Este Adevărată, Încercuieşte Litera A. Dacă Tu Crezi Că Este Falsă, Încercuiește Liter
My Weekend In Glengroak I’m Just Back From A Great Weekend In Glengroak. Soon After Arriving, We Visited Glengroak Castle. We Climbed Up The Main Tower Which G