RO Study
👤
Use8880888
Use8880888
13-04-2022
Matematică
a fost răspuns
va roggg urgenta dau coroană
Răspuns :
Voziansofia3333
Voziansofia3333
13-04-2022
1) conaplare.
2)mediana
3)4 drepte.
4)congruente.
Coroana??
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 57+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Explicati Relatia Dintre Analizatori Si Sistemul Nervos In Realizarea Functiei De Relatie
1. Precizați Ce Moment Din Istoria Noastră Este Surprins În Următoarele Versuri Eminesciene:
Ajutor Cu Aceastâ Fiș Vărog Am Puțin Timp. Dau Coroana
Daca Am Un Polinom Fcum Calculez 1/x1 + 1/x2 + 1/x3 ? ( Unde X1,x2,x3 Sunt Rădăcinile Polinomului F)Spre Exemplu: F = X³ -2x² +2x -1
2. Construieşte Un Enunţ În Care Numeralul "două" Să Aibă Altă Valoare Morfologică Decât În Enunțul Următor: "să Vă Purtați Către Soţii Voştri Ca Două Domneşti
Точка М Равноудалена От Вершин Прямоугольника, Длины Сторон Которого Равны 4 См И 10 См. Найдите Расстояние От Точки М До Прямых, На Которых Лежат Стороны Прямо
8. Calculați Aria Discului Cu Diametrul De: A) 8 Cm; B) 1 / 2 Cm; C) ΠT 10 Cm.
Alcătuiește Enunțuri Cu Omonimele:-bob-colț -centru -șah Vă Rog Urgent Îmi Trebuie Joi 9 Mai Vă Rog Urgent
Redactează Un Text De Minimum 150 De Cuvinte, În Care Să Argumentezi Dacă Lecturile Suplimentare Influențează sau Nu Succesul Școlar, Raportându-te Atât La Inf
Determină Masa Corpului Care Are O Energie Cinetică De 200 J Și Parcurge Uniform O Distanţă De 100 M În 10suregunt Trebuie Rezolvate Prin Se Dă