RO Study
👤
Razvan7082
Razvan7082
13-04-2022
Fizică
a fost răspuns
unde este așezată roata la o roabă?
Răspuns :
BibliaÎnAjutor
BibliaÎnAjutor
13-04-2022
Răspuns:
Roata la roabă este așezată
î
naintea
roabei
la
mijloc.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 63+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Salut, Imi Poate Spune Cineva Figurile De Stil Din Poezie "Lacustra" De George Bacovia?
Numerele 127,53,76 Impartit La Acelasi Numar Natural Nenul N Dau Resturile 7,5 Si Respectiv 4.Determinati Numarul Natural N.
Cand Spunem Ca O Functie Este Strict Crescatoare Si Cand Spunem Ca Este Crescatoare? Stiu Ca Daca Cere Monotonia Unei Functii Ma Leg De Prima Derivata,dar Nu St
Se Da Legea De Compozitie Pe Intervalul G=[2,inf) x*y = Xy - 2x -2y + 6 a) Determinati Elementele Lui G Care Sunt Simetrizabile In Raport Cu Legea De Comp. * b)
Salut! Va Rog Care Sunt Pasii De Rezolvare. Intr-o Clasa Sunt 32 De Elevi, Promovati 29 Si Nepromovati 3. Care Este Procentul De Promovabilitate? Multumesc!
Cand Spunem Ca O Functie Este Strict Crescatoare Si Cand Spunem Ca Este Crescatoare? Stiu Ca Daca Cere Monotonia Unei Functii Ma Leg De Prima Derivata,dar Nu St
Va Rog Ajutati-ma! Ce Suma Depusa De 4% Dobanda Simpla Aduce Un Venit Anual De:a) 150 U.mb) 420 U.mc) 50 U.mMacar Pe A Ca Sa Imi Dau Seama Cium Se Rezolva
Care Sunt Numerele Naturale Care Au Diferența Vecinilor Săi Egală Cu 2?
2 - B Si C Va Rog Frumos . Mulțumesc Anticipat .
Aflati A Si B Nr Naturale Stiind Ca Cmmmc Al Lor Este De 12 Ori Mai Mare Decat Cmmdc Al Lor Si 6a+b =330