RO Study
👤
Necunoscut1111111
Necunoscut1111111
13-04-2022
Informatică
a fost răspuns
............ ...........
Răspuns :
Aritonmihaim
Aritonmihaim
13-04-2022
Răspuns:
A
Explicație:
55*2=110
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 18+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Perimetrul Unui Triunghi Isoscel Este 36 Cm.Daca Lungimea Unei Laturi Este 15 Cm, Calculati Lungimile Celorlate Doua Laturi.
Hei,am O Intrebare Si As Vrea Un Raspuns Foarte Bun..Am 16 Ani,am Ramas De 2 Ori In Clasa A7'a Prima Oara Din Prostia Anturajului Iar A2'a Oara Din Niste Proble
Daca In Rombul ABCD Masura Unghiului ABC Este 120 si AB=15 Mm, Atunci BD=? Mm
Construieşte Propoziţii Cu Omograful Cuvântului Dat: Sa:m-ai:v-a:iar:2) Familia De Cuvinte Pentru Cuv. "a Imagina" 3) Demonstreaza In Minimum Trei Enunturi, Omo
Aflaţi Două Numere, Ştiind Că Suma Lor Este 67 Şi Că Împărţind Pe Primul La Al Doilea Obţinem Câtul 4 Şi Restul 7.
Unghiurile AOB Si BOC Sunt Adiacent Suplementare,iar M(<AOB)este Cu 20° Mai Mare Decat Triplul Masurii Unghiului BOC.Calculati Masurile Celor Doua Unghiuri.
Cubul Numarului Rational (1- 1 Supra 2)*(1- 1 Supra 3)*(1 -1 Supra 4) Este...
Din Dublul Unui Număr S-a Scăzut 20.Rezultatul A Fost Împarţit La 30,iar La Noul Rezultat S-a Adunat 13.Împărţindu-l Pe 75 La Ultimul Rezultat, Se Obţine Câtul
Aflaţi Două Numere Naturale A Căror Sumă Este 372,ştiind Că Primul Este Cu 60 Mai Mic Decât 1/3 Din Al Doilea.
Se Arunca Un Zar. Aflati Probabilitatea Obtinerii:Numarului 5Unui Numar De Doua CifreUnui Numar ParUnui Numar Mai Mic Decat 9