RO Study
👤
Horatiuedi2020
Horatiuedi2020
11-04-2022
Matematică
a fost răspuns
pls ajutor Dau coroana
Răspuns :
Luciapascu
Luciapascu
11-04-2022
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 94+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
In Varful Fiecareia Cresteau Cate Doua Ramuri Noi.Ce Valoare Morfologica,functie Si Caz Au Cuvinte,,fiecareia si ,,cate Doua''
Completati Urmatoarele Propozitii Cu Pronume Relative:1.Les Sportifs... J'ai Recontres Etaient Epuises Apres Tant D'effort.2.Je N'ai Pas Vu Le Film... Elles Par
Va rog1.suma Doua Nr Este 28,daca Se Micsoreaza Primul Cu 4,devine Egal Cu Dublul Celui De Al Doilea.Care Sunt Cele 2 Nr?2.suma 3 Nr Naturale Distinctenenule Es
Am Nevoie De O Propozitie Cu Cuvantul ,,familie,, In Care Acest Cuvant Sa Fie In Cazurile Genitiv, Dativ Si Nominativ.
La Ce Intrebari Raspunde Adverbul??Daca Se Poate Da-ti-mi Si Exemple.
Explicati Expresiile: Moi Podoabe,doamna Iarna,fum Cald Si Amarui,calesti De Vijelii. Acestea Sunt Din Poezia Iarna De N.Labis clasa A3a
Aria Δ ADB •Aria Δ ADC = 324 . Bc =8 Cm . Aria ΔABC =?
Imi Spuneti Si Mie O Argumentare Ca Este O Schita Opera "Vizita"??Trebuie Sa Fie Mai Lunga...
Buna! ♥Cine Imi Da Si Mie O Convorbire Telefonica Intre:serviciul 112 (Salvare,Politie,Pompieri);serviciul 9282 (gaze);serviciul 9291 (Energie Electrica).Va Rog
Traduceti In Romana:Erant In Quadam Civitate Rex Et Regina Qui Tres Pulchras Filias Habebant. Sorores Maiores Regibus Nubent, Sed Psyche, Pulchrior Suis Sororib