👤

Alcătuiți o copunere în care să prezinți un peisaj în anotimpul primăvara,în care să folosiți cel puțin 5 figuri de stil(Procedee Artistice) făcute de tine.
VĂ ROG SĂ MĂ AJUTE CINEVA!!!
AM NEVOIE PENTRU MÂINE!!!!!!!!!​

Răspuns :

Gdurea

PEISAJUL PRIMĂVERII

Cum primăvara mai mergi la bunici...mai stai în grădină,cel puțin eu așa fac.Toată imaginea grădinii e spre înverzire,copacii sunt înbobociți,florile lor albe parcă-s punctele pe care le faci cu carioca,albinele deja la treabă și ele harnice,covorul verde așternut deja,cerul .

..albastru și alb totul e senin!Floricelele din iarbă vin și-a duc primăvara!Totul e perfect!

Explicație:

Sper că e bine!!:)

Răspuns:

Într-o dimineata răcoroasă de primăvară, pe la mijlocul lui mai, băteau la ușa tezele și examenele clasei a 8 a.Pe când petalele albe și roz ale copacilor erau purtate de vântul armonios ușor către sol, elevii cutreierau paginile culegerilor lucrând cu multa răbdare și atenție pentru rezultatele mult dorite.

Zburând timpul încetul cu încetul, sfârșitul primăverii devenea simtitor, soarele zâmbea mai mult către public, tezele au luat sfârșit, ploaia își termina rolul în acest anotimp urmând sa joace din nou când este timpul potrivit iar apropierea examenului era din ce în ce mai simțitoare.

Odată cu sfârșitul primăverii, au luat sfârșit și lecțiile clasei a 8 a, rămânând doar examenele, elevii erau emoționați pentru venirea acestora dar cu toate astea îl întâmpinau cu brațele deschise.

Sper ca este bine! ^^"