RO Study
👤
Tomatelu
Tomatelu
10-04-2022
Matematică
a fost răspuns
Am nevoie de ex 19
Ofer coroana și puncte
Răspuns :
Dacianaszilagyi
Dacianaszilagyi
10-04-2022
Răspuns:
Cei cu pix trasat trebuie să completezi
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 73+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Propozitie Cu Cuvantul "s-au"
Construiti Propozitii In Care Urmatoarele Verbe Sa Fie Determinate De Un Complement Indirect Exprimat Prin Substantiv Precedat De Prepozitii : A Apela , A Benef
UN BICICLIST PARCURGE DISTANTA DE 90 KM DINTRE 2 ORASE SI CONSTATA CA MAI ARE DE PARCURS UN SFERT DIN DRUM . AFLATI LUNGIMEA DINTRE CELE 2 ORASE . VA ROG SA MA
Raportul Dintre Dimensiunile Unui Dreptunghi Este De 3/4, Iar perimetrul Dreptunghiului Este 252.cu Cat Este Mai Mare Lungimea Decat latimea?
Formuleaza Doua Enunturi Cu Sensul Secundar Si Cel Figurat Al Substantivului Stea.
Cum Se Face Inmultirea Si Impartirea Cu Rest?
Salut!As Vrea Si Eu Sa Stiu Care Sunt Personajele Secundare,principalul Il Stiu,si Mai Spunt Unele Care Apar Mai Putin In Fine....Din Amintiri Din Copilarie - P
De Ce Credem ca Majoritatea Raurilor Siberiene Se Varsa In Oc Atlantic ? Care Se Varsa Prin Delte Si Care Prin Estuare ?
Va Rog Am Nevoie Urgentade Tradus Traduceti In Romana got Up At 6.30 Am . Travelled T Kuranda , A Ppular And Interesting Village In The Rain Forest. Took A Sce
20g Aliaj Cu-Zn Reactioneaza Cu O Solutie De HCl.Dupa Reactie Volumul De H2 Gazos Produs Este De 5,6 L.Calculati Compozitia Procentuala A Aliajului .