Răspuns :
Răspuns:
Prietena mea
Pasim vesele pe aleea scolii.Soarele ne mangaie usor funditele din codite.Avem emotii ,clasa intai.Ne asezam timide in aceeasi banca. Banca de la geam unde dimineata se inalta cantecul pasarilor.
-Ma bucur ca sunt in clasa dar si in banca cu tine!
-Ma cheama Ioana.
-Incantata de cunostinta,pe mine ma cheama Roxana.
Si asa anii au trecut si prietenia noastra s-a sudat ,iar acum suntem nedespartite.Prietena mea ,o fata foarte frumoasa ,cu parul negru ca abanosul,ochi mici si jucausi ,obraji bucalati ce incadreaza o gura cu buze rosii ca macul.
Este o fata saritoare,nu m-a refuzat niciodata cand i-am cerut ajutorul.Ne facem temele impreuna si ne aducem aminte de clipele amuzante din clasele mici.Ii impartasesc secretele mele fara sa-mi fie teama ca ma tradeaza.Ioana este altruista,buna,intelegatoare si foarte inteligenta.Ne intrecem la invatatura si ma motiveaza sa fiu printre primii .O ador pe prietena mea ,ne sfatuim cum sa ne imbracam ,ce accesorii sa purtam.Pot spune ca suntem un suflet în doua trupuri , ca viata mea este nimic fara prietenia ei
Nimeni nu o sa strice aceasta legatura .Ea ,Ioana este pentru mine steaua lucitoare pe care nu o vezi ,dar stiu ca va fi acolo pentru totdeauna.