RO Study
👤
Dobrebogdanilie15
Dobrebogdanilie15
10-04-2022
Matematică
a fost răspuns
Dau coroana repede...
Răspuns :
Ioana197047
Ioana197047
11-04-2022
Răspuns:
care exercitiu? 2 sau 3 ???
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 12+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Multimea A = {x Apartine Lui R | X < (mai Mic Sau Egal ) 3radicaldin5 } Contine Un Numar ..... De Nr NaturaleExplicati De Ce
La Produsul Numerelor 10 Si 5 Adauga Catul Lor. Rezolvare Prin 3 Operatii.
Am Nevoie Repedeeeeeee De Ajutor (problema Cls. A4a): Suma Dintre Un Numar, Jumatatea Succesorului Numarului Par Si Triplul Predecesorului (numar Par) este 292.
Suma A Trei Nr Este 77. Sa Se Afle Stiind Ca Al Doilea Este De 3 Ori Mai Mare Decat Primul Si Cu 35 Ma Mic Decat Al Treile
O Cameră Are Forma Unui Pătrat Cu Aria De 16 M². a) Aflaţi Latura Pătratului. b) Calculaţi Câţi Metrii Pătraţi De Parchet Trebuie Să Cumpărăm, Dacă La Montaj S
Am Un Exercitiu La Matematica Mai Complicat Caruia Nu Ii Gasesc Rezolv: (2 Supra Radical Din 2 - 3 Supra Radica Din 3)ori Radical Din 6 + (3supra Radical Din 18
Povestiti Fragmentul Dat Din"Punguta Cu Doi Bani" De Ion Creanga: "Mai Sta Boierul Cat Mai Sta Pe Ganduri,pana-i Vine Iarasi In Cap Una. -Am Sa-l Dau In Haznaua
Opinia Mea Despre Importanta Padurii .
Analizati Complementele Toate Din Textul De Mai Jos Ps Sunt In A Cincea Baiatul A Coborat Repede Si A Alunecat. El A Agatat Incuietoarea Si A BlocaT-O. Copii A
Analizati Morfologic Toate Adverbele Din : a) A Fost Odata Ca-n Povesti/ A Fost Ca Niciodata / Din Rude Mari Imparatesti / O Prea Frumoasa Fata b) Dar Domnu' N