👤

♡ Bună ziua! ♡

Am nevoie de o compunere despre Primăvara care să înceapă așa:

"A sosit frumoasa primăvara.
Zăpada s-a topit, soarele a răsărit, iar păsările călătoare se întorc la cuiburile lor."

Dau coroană la răspunsul care:
•este scris corect;
•respectă cerințele;
•mă poate ajuta. ¯\_(ツ)

Răspuns :

A sosit primăvara!

de .......

A sosit frumoasa primăvară. Zăpada s-a topit,soarele a răsărit,iar păsările călătoare se întorc la cuiburile lor.

Copiii,fericiți de sosirea Zânei Primăveri,au ieșit prin parcuri,plini de voie bună,jucându-se cu prietenii lor. Și adulții sunt fericiți: stau pe băncile parcului,râd și vorbesc unul cu altul,cu zâmbete largi pe față.

Ciripitul păsărilor,bâzâitul gâzelor și râsetul copiilor creează acum o armonie a fericirii,când natura a revenit la viață.

Primăvara,anotimpul drag tuturor,a sosit numai cu lucruri bune și frumoase. Sunete plăcute și mirosuri îmbietoare plutesc în aer.

Abia am așteptat primăvara,iar acum,aceasta a sosit,în sfârșit! Iubesc acest anotimp!

Sper că te-am ajutat,iar această compunere este bine efectuată și pe placul tău. Succes la școală și spor la învățat!

Răspuns:

Explicație:

.................................................................................................................

Ici, colo inca se mai zaresc  petice albe de zapada. Langa tulpinile copacilor, la adapost de vant, si-au scos capul ghioceii si,mai timid, cativa toporasi.  In poiana e forfota mare. Fiecare pasare isi cauta loc pentru viitorul cuib sau si-l repara pe cel parasit in toamna ce a trecut. La marginea poienii a poposit o turma de oi .Cativa mielusei abia nascuti zburda veseli pe langa mamele lor . Nu e niciun nor pe cer ,soarele a inceput sa incalzeasca pamantul. Aburii se ridica spre cer iar din crang se aude cantand cucul cel fara de griji. Sunt semne ca va fi o zi minunata de primavara!