RO Study
👤
Raresmarin15
Raresmarin15
09-04-2022
Biologie
a fost răspuns
Unde traieste plasmodiul malariei?
Răspuns :
Cristachedavid2
Cristachedavid2
09-04-2022
Răspuns:
este larg răspândită în zonele tropicale și subtropicale
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 87+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
O Carte Are 250 Pagini . Un Elev Citeste In Prima Zi 20% Din Numarul De Pagini, A Doua Zi 60 % Din Restul Paginilor , Iar A Treia Zi Paginile Ramase . Cate Pagi
Urgent.1.daca Raportul Arilor a Doua Triunghiuri Asemenea Este De 25/16 ,atunci Raportul De Asemanare Al Acestora Este....2.aratati Ca Daca Lungimile Laturilor
Oana Are De 5 Ori Mai Multe Poze Decat Anita. Daca Oana I-ar Da Anitei 220 De Poze, Ar Avea Fiecare Acelasi Nr De Poze. Cate Poze Are Fiecare Fetita?
75x La A Treia Minus 3x
Aflati Cel Mai Mic Numitor Comun Pentru Fiecare Pereche De Fractii:a)3 Supra 5 Si 7 Supra 8Imi Puteti Explica Va Rog Cum Pot Rezolva Asta ?
Ne Este Data O Piramida Triunghiulara Cu Intaltime De 5 Cm, Care Este La Rindul Sau Congruenta Cu Lungimea Cercului Circumscris Bazei.Sa Se Afle Volum Piramidei
Buna Am Si Eu O Problema...Am De Scris Citate Romanesti Despre Jocuri/joaca...Si Nu Gasesc Niciun Site Cu Citate ROMANESTI !Am Gasit Doar Unul La Garagiale, unu
O Masă De 69 G De Sodiu Reacţionează Complet Cu Apa. A. Scrieţi Ecuaţia Reacţiei Chimice Care Are Loc Între Sodiu Şi Apă. B. Calculaţi Masa De Hidroxid De Sodi
Urgent.1.daca Raportul Arilor a Doua Triunghiuri Asemenea Este De 25/16 ,atunci Raportul De Asemanare Al Acestora Este....2.aratati Ca Daca Lungimile Laturilor
Într-un Bloc Sunt 20 De Apartamente Cu Trei Și Cu Patru Camere. Știind Că În Bloc Sunt În Total 68 De Camere, Aflați Câte Apartamente Sunt Din Fiecare Fel.