RO Study
👤
Mcazanaru
Mcazanaru
09-04-2022
Matematică
a fost răspuns
Am pus o poza cu exercitiul
Răspuns :
Elyelyz
Elyelyz
09-04-2022
Răspuns:
Sper ca înțelegi din poză
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 34+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
CONTINUA URMATOAREA COMPUNERE : O INTAMPLARE DEOSEBITA E O Dimineata De Vara .Carabusul S-a Trezit Cu Chef De Plim
Completeaza Spatiul Punctat Cu Functiile Sintactice Ale Cuvintelor Subliniate: Nu L-am Mai Vazut De Trei Zile, Podul De Piatra S-a Daramat,lumina Se Iriza In Pl
O Propozitie Cu Cuvantul Huceag
Vreau O Compunere De 15 20 De Randuri Despre ; ,, Imi Pare Rau Nam Sa Mai Injur colegi ''
1.Aratați Ca Nr A=abc+bca+cab(cu Bara De Asupra) Este Divizibil Cu 37 2.Dacă 2ab+b3a+ab4(cu Bara De Asupra)=566,aratati Ca Ab(cu Bara De Asupra) E Divizibil Cu
(5+10+15+20+25+...+100)-5*(1+2+...+20)= P.S Steluta * Este Ori B) (7+14+21+...+91) : (1+2+3+...+13)=
Praslea,care Sedea Deoparte,vazu Piatra Care Cazuse Cu Zgomot,multumi Lui Dumnezeu Ca I-a Scapat Zilele Si Se Gandea Ce Sa Faca Ca Sa Iasa Afara. a)faza Are:a)
Mediatoarele Laturilor Unui Triunghi Sunt................ Intr-un Punct Notat....... Numit........ Si Situat La ........
Va Rog Ajutati-ma Sa Raspund Cat Mai Concret La Urmatorele Intrebari Din Opera : O Scrisoare Pierduta, De Ion Luca Caragiale..dau Coronita+multumiri+aprecieri |
Daca Media Aritmetica A 17 Nr Este 805,cat Este Suma Lor ? Dar Dublul Sumei