👤
Ionbaton
a fost răspuns

Referat pe tema ,,Componentele unui mod sănătos de viață destinat oamenilor din localitatea ta.
Vă rog frumos sa mă ajutați

Răspuns :

Răspuns:

• Orele de somn trebuie respectate. În funcţie de organismul fiecăruia, 6-8 ore de somn pe noapte sunt suficiente pentru ca dimineaţă să ne simţim odihniţi
  • Alimentaţia este alt indicator al unui stil de viaţă sănătos. Cercetătorii Universităţii Harvard au elaborat în anul 2008 o piramidă a alimentaţiei sănătoase
  • La baza acesteia se află exerciţiile fizice şi alimentaţia. Legumele şi fructele, cerealele integrale (orez brun, paste din făină integrală, secară, orez), uleiurile sănătoase nu trebuie să lipsească din meniul zilnic deoarece sunt sursa noastră de energie.

• Un mic rezumat pentru mai sus:
    Pentru a avea o viata sanatoasa trebuie sa manaci sanatos,  sa faci sport , sa te ingrijesti totusi sa nu uitam de Vitamina C , care trebuie luata in doze destul de mari

Slay15
(ca titlu vei pune numele localitatii tale)

Localitatea mea este plina de alimente sanatoase.
Majoritatea oamenilor din localitatea mea mananca dulciuri sau chestii nesanatoase.Daca as fii in locul lor eu as manca lactate, fructe/legume si carnuri.Lactatele se pot gasi in:lapte,branza etc.Fructele si legumele pot fi ca fructe:mar, banana,portocala si struguri iar ca legume pot fi:morcovi,ceapa etc.
Eu sper ca aceste lucruri sa se schime.