RO Study
👤
RalucaIosib
RalucaIosib
06-06-2015
Limba română
a fost răspuns
La ce timp este verbul as legana
Răspuns :
Аноним
Аноним
06-06-2015
Condițional.
..........
Answer Link
Anutza18
Anutza18
06-06-2015
Mod conditional-optativ timp prezent
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 44+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
2 A) Folosind Liniatura Caietului, Trasează Figurile Geometrice Indicate. triunghiul TOC pătratul MAXI dreptunghiul PARC suma Lungimilc Aplic! Alege Unitat b) M
6. În Figura Alăturată, Triunghiul ABC Este Dreptunghic În A, AC = 12 Cm, Iar TgC=3/4.Perimetrul Triunghiului ABC Este Egal Cu: a) 18 Cm b) 24 Cm c) 32 Cm d) 3
1metoda Reducerii La Unitate 1 Pentru Plantarea A Șapte Pomi Fructiferi Sunt Necesari 8,4 M 2 Aflați Câți Metri Pătrați Sunt Necesari Pentru 25 De Pomi Fructife
Vă Rog Repede Subiectul Ll
1 Écoute Encore Une Fois Et Coche La Bonne Réponse. Où Marc A-t-il Voyagé ? En Normandie. O En Bretagne. Avec Qui A-t-il Voyagé ? Avec Ses Parents. D Avec Aldo.
• Cine Reușește Să-mi Facă Și Mie Toate Exercițiile De Pe Fișa Care Am Pus-o Va Obține: Inimă, 5 Stele, Urmărire Și Coroniță. Îmi Place Sa Exagerez! ᕕᕗ
Ce Rol Au În Comunicare Cuvintele Identificate La Exercițiul Precedent?
2.maginează-ti Ce S-ar Fi Întâmplat Dacă Veverița Nu Ar Fi Prins-o Pe Ciocăni- Toare. Relatează Întâmplarea În Maxim 5 Rânduri, Pe Baza Următoarelor Întrebări D
Spune-ți Părerea!a) De Ce Crezi Că Bătrânii Au Hotărât Să Adopte Puiul De Uragan?b) Cum Justifici Numele Pe Care L-a Ales Bătrâna Pentru Puiul De Uragan?c) De C
Scrie Timp De Trei Minute Ce Gânduri Ţi-a Trezit Poeziei "Balada"