RO Study
👤
Anonim
Anonim
06-06-2015
Spaniola
a fost răspuns
ce inseamna pe spaniola la gata
Răspuns :
Afroditatha
Afroditatha
06-06-2015
Cuvântul "la gata " inseamna pisica
Answer Link
Daria85
Daria85
06-06-2015
la gata=pisica................
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 76+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
În Trei Coşuri Sunt 93 De Mere. Dacă Din Primul Coş S-ar Muta 6 Mere În Al Doilea,în Fiecare Coş Ar Fi Acelaşi Număr De Fructe.Câte Mere Sunt În Fiecare Cos?
Bună, Eu Nu Mă Pricep La Cuvinte Mai Ales Să Le Fac Sa Rimeze Deci Va Rog Dacă Se Poate, Să Scrieți Un Portret Care Sa Și Rimeze PS (Am Ochi Căprui Și Par Brune
Formularea Unui Punct De Vedere Referitor La Importanta Autonomiilor Locale În Cadrul Procesului De Formare A Statelor Medievale Romanesti
FORMATI ALTE ADJECTIVE DE LA CUVINTELE DATENEGURADESFRUNZANORPRIETENPLINBATRANPLZ PLZ PLZ
Cars Este Rolul Familiei In Viata Copilului?
2 Read The Dialogue Again And Answer The Questions In Yournotebook.1 When Must Jaké Arrive At The Camp?2 What Does He Want To Take With Him?3 Do They Allow Pets
Completati Cu A Lot Of/much/many. Am Nevoie Urgent! Dau Coroana! Daca Vreti Sa Imi Ziceti Si Cand Se Foloseste A Lot Of. Mulțumesc!1) Are There .... Teachers At
Se Dau Urmatoarele Silogisme. Unii Oameni Fericiti Nu Sunt Raufacatori,pt Ca Nici Un Raufacator Nu Este Om Virtuos Si Unii Oameni Virtuosi Nu Sujt FericitiA) De
Ce V-a Impresionat Și Din Ce Cauză? Gandacelul De Emil Garleanu
In Trei Bidoane Sunt 50 I De Ulei. Dacăîn Primele Două Sunt Câte 15 I, Aflăcâţi Litri Sunt În Al Treilea Bidon.