👤

nume Redactează un text narațiune scurtă în care să folosești subiecte neexprimate exprimate simple și multiple​

Răspuns :

Răspuns:

între o zi de vară eu cu familia mea am hotărât să plecăm între o vacanță în care să fie simplu fără neamuri fără nimic fără ștranduri De când noi dar să fie obișnuită ai a pregătit bagajele și am plecat cu mașina cu corpul Era frumos era familie chiar și prietenul meu câinele Bailey am stat două săptămâni în care era Cele mai frumoase clipe din lume fiindcă mami distrat de Minune cu Bale e iar mama și tata de obișnuiți la masă să bei cafeaua cea minunată dar eu nu se așa eu caut ceva de făcut .

am plecat acasă îmi apăru cam rău dar nu am avut ce să fac aș fi mai stat încă două săptămâni dar nu am avut ce să fac fiindcă mai întâi și începea școală ajungând acasă mom dus și am început să plâng când am urât acasă fiindcă în excursia asta mom distrat cel mai tare mie nu îmi trebuia prietenii Eu aștept decât sau mai mergem o dată în excursia de două săptămâni iar Baily se distra mai tare decât mine vă doresc și vouă o vacanță din asta în care să fie cea mai minunată și numai cu familia noastră unită.