RO Study
👤
EleSAp8095
EleSAp8095
06-04-2022
Limba română
a fost răspuns
Un eseu cu tema Neamul meu. Va roooog.
Răspuns :
Mirabela6699
Mirabela6699
06-04-2022
Răspuns:
sper ca team ajutat am compus deoarece am si eu pe maine un eseu pe aceeași tema.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 43+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Raportul Dintre Dimensiunile Unui Dreptunghi Este De 1/3.Afla Lungimea Si Latimea Dreptunghiului,daca Semiperimetrul Este 300m
Precizati ,in Cate Un Enunt , Alte Doua Valoari Ale Cuvantului Tot ,fara De Cea Din Propozitie:...dar Totmaraie Infundat... .Va Rog Help :(
Выпиши Однокоренные Слова : Поручили Парню Дело,
Daca Un Numar Se Aduna Cu Dublul Si Cu Triplul Sau, Se Obtine 612.Care E Numarul? Va Rog Sa Ma Ajutați.
Ce Fel De Ceasornic Il Destepta Pe Ion Creanga?
Martinel Culeje Mure.Pune 10 Mure In Oala,apoi Maninca 5 Dintre Ele,si Tot Asa Mai Departe.Cite Mure A Mincat Martinel, Daca, Pina La Urma, In Oala s-au Adunat
Precizeaza Valorile Morfologice,in Text,ale Cuvintelor: "greu" ( Somn Greu ) Si "lui" (nepoata Lui Mos Mitrut) Multumesc. :)
Cum Se Rezolva Problemele 30;31;32 Va Rog Frumos Ajutatima . Dau 25 De Puncte Si Coroana . Va Rog Mult
Scrieti Un Articol Cu Titlul "Natura,prietena Mea!" Prin Care Sa Va Convingeti Colegii Sa Ingrijeasca Mediul Inconjurator. Va Rog Cat Mai Repede Posibil!
Într-o Livadă Sau Plantat 135 De Peri, Merita De Doua Ori Mai Multi ,caisi Cât Meri Și Peri La Un Loc,iar Vișini Cu 256 Mai Putini Decât Caisi.cati Pomi Sau