RO Study
👤
Maximt0p
Maximt0p
06-04-2022
Matematică
a fost răspuns
la matematică va rog ajutatima
Răspuns :
Alexandracusnir
Alexandracusnir
06-04-2022
Răspuns:
Spune ci pagina si ajut:)
Answer Link
Gabriela1611
Gabriela1611
06-04-2022
Rezolvarea. Sper sa te ajute
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 69+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Write A Half Page Paragraph To Say How You Imagine Life In Romania In The Future
Determinati Solutiile Ecuatiilor:a)rad5(x+4)+2rad5(x-2)=rad15b)x(2rad2-rad3)+2x(rad3-rad2)=6+rad3c)xrad2+2x(rad8-3)=20-6xd)2x(2+rad3)-(rad3-1)(x+2)=2x+6
PLS HELP Construiti O Fraza Care Sa Aiba In Structura O CZ + PP +CD Merci Anticipat!
Ajutati-ma Va Rog La Un Eseu In Care sa Reflectez Cum Imi Voi Schimba Modul De Viata Pentru A Imi mentine Starea De Sanatate A Sistemului Urinar.Intituleaza E
Ce Masa De Alcool Poate Fi Obtinuta La Hidratarea A 448 l De Etilina ?
Imaginativa Ca Sinteti Conducatorul Unei Fabrici De Confectii...cu Ce Agenti Economici Veto Stabili Legaturi De Productie Pentru Ca Fabrica Ds Functioneze Cit M
Comentarea Motivului:Limba va Rog Mult,,,,din Poezia ,,In Limba Ta,de Grigore Vieru
PLS HELP Construiti O Fraza Care Sa Aiba In Structura O CZ + PP +CD Merci Anticipat!
A) Daca X Si Y Sunt Numere Raționale Pozitive Si 2x = 2y. Aflatii X Supra Y B) Daca X Si Y
Medianele AM Si CN Ale Δ ABC Se Intersecteaza In Punctul X. Aflati Perimetrul ΔAXC, Daca AM=30cm, CN=24cm Si AC=25cm