RO Study
👤
Ralucaelana2
Ralucaelana2
06-04-2022
Matematică
a fost răspuns
ajutor
va rog frumos
Răspuns :
HDCDAN
HDCDAN
06-04-2022
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 51+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Transformati In Povestire Dialogul Dintre Constantin Brancusi Si Cella Delavrancea.
Ordoneaza Fractiile: Crescator: 4/7.
Construiți Două Propoziții În Care Pronumele Dela Exercițiul 4 Să Fie În Cazul Genitiv, Număr Singular Și Plural. Vă Rog Ajutațimă E Urgent Cei Care Mă Ajută Îi
Dau Coroana Primului Care Raspunde ----------- De Scris Un Text Argumentativ ,, Cu Concluzii,, In Care Aflam Apartenenta Eului Liric In Poezia ,,Albina,, De V
Am Citit Trei Sferturi Dintr-o Carte Si Mai Am 28 De Pagini De Citit.cate Pagini Are Cartea?
Va Rog Repede , De Acest Exercițiu Am Nevoie Maine!! Ajutatima Va Rog Frumos Din Tot Sufletul Meu !! Primul Raspuns Va Primi Coroana ( Si Puncte Daca Imi Spunet
Vali Citeste O Carte Care Are 73 De Pagini,in 5 Zile.In Prima Zi Citeste 10 Pagini ,a Doua Zi De Trei Ori Mai Multe ,in Celelalte Zile,paginile Citite Reprezint
Pisica Lui Dana Are 10 Ani Si Cei Doi Pisoi Ai Ei Au 3 Ani Si Respectiv 5 Ani.peste Cati Ani Varsta Pisicii Va Fi Egala Cu Suma Varstelor Celor Doi Pisoi?
Puteti Sa Imi Dati Va Rog Nume STIINTIFICE De Plante.ms
Diferență A Doua Numere Este 80.Dacă-l Împart Pe Primul La Cel De-al Doilea Obțin Catul 5.Care Sunt Numerele