RO Study
👤
Tabanmanole2
Tabanmanole2
06-04-2022
Engleza
a fost răspuns
Circle thhe correct words
Răspuns :
AlexNuStieSaFacaTeme
AlexNuStieSaFacaTeme
06-04-2022
Răspuns:
1 i'll 2might 3will sper ca e bine!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 56+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Povestirea Lectiei Dupa Fapta Si Rasplata. Nicusor Este Un Baietel De 4 Ani. Astazi, Cand Mama Era Ocupata Cu Trebuile Casei, Copilul S-a Urcat Pe Un S
1)Arzand 48 Kg Carbon In Oxigen, Se Obtin 176kg De Dioxid De Carbon. Ce Cantitate De Oxigen S-a Consumat?2)Scrieti Formulele Chimice Ale Hidroxizilor Formati De
O Saptamana,o Luna,un An De Zile N-o Sa Se Mai Vorbeasca Decat De Aventura Asta. Vorbira In Timpul Jocului De Toate. La Inceput Nu-mi Venise Sa Cred,dar,asculta
E(x)=4x²-4x+1 supra 2x²-x · 6x+3 Supra 8x²-2,x∈ R , \ -1 Supra 2 ; 0 ; 1 Supra 2 a)Aratati ca E(x) = 3 Supra 2x ,pentru orice X ∈ R \ -1 Supra 2 ; 0 ; 1 Supra 2
(x-1) (x+1) =7Cere Solutiile Reale Ale Ecuatiiei. Cum Vine Aici? dar As Vrea Va Rog Si Explicat Daca Se Poate.
Care Sunt Propozitiile Subordonate Si Cum Se Afla?
Am De Facut Un Seu La Fizica Despre Becul Electric . Va Rog Sa Ma Ajutati :o3 !!
Buna Prieteni Puteti Sa Ma Ajutati? Sami Spuneti Cite O Propozitie Cu Aceste Prepozitii A,la,peste,intre,linga,de Pe,pina La,de Sub,de Pe La,dintre,inspre Pentr
Mangaiati De Razele Blande Ale Soarelui,mugurii Copacilor Au Plesnit. Sa O Transformati In Propozitie Simpla!
Care Dintre Acesti Scriitori Au Scris Fabule : Homer,La Fontaine, Dimitrie Cantemir, Antioh Cantemir , Aleksandr Puskin , Iav Krilov , William Shakespeare , Con